RIJSSEN/APELDOORN – Het is weer tijd voor de jaarlijkse oudejaarsfair bij Paul Roescher! Tijdens maar liefst vier volle dagen worden tijdens het “Happy Home Event” al uw vijf zintuigen geprikkeld met het allerbeste dat Paul Roescher te bieden heeft.  U kunt nù nog profiteren van de prijzen van 2019.

5 zintuigen
Omdat het traditiegetrouw erg druk is in beide Megastores, kan het zijn dat u even moet wachten totdat u geholpen wordt. Even moeten wachten is beslist geen straf, want ieder zintuig wordt geprikkeld. U gaat van alles proeven, ruiken, horen, voelen en vooral zien. Uniek in Europa: op enkele tienduizenden vierkante meters ziet u namelijk de mooiste keukens, badkamers, vloeren, tegels, haarden en schuifkastsystemen getoond. Iedereen slaagt in iedere prijsklasse. Strak of landelijk, industrieel of romantisch en van budget tot superluxe.

Funshopping in Apeldoorn en Rijssen
Op de centrale binnenterrassen treft u een aantal bij het thema passende presentaties, zoals schitterende kunstwerken en een schoonmaakspecialist. Bovendien hebben leveranciers extreme aanbiedingen op noviteiten voor de gasten. Paul Roescher gaat natuurlijk nog niet alles verklappen, maar het zal zeker de moeite waard zijn om naar dit sfeervolle event toe te komen. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en ook aan de kinderen wordt gedacht. Het “funshoppen” wordt muzikaal omlijst, zodat ieder zintuig daadwerkelijk geprikkeld wordt.

Wanneer?
Vrijdag 27 december     09:00 – 21:00
Zaterdag 28 december 09:00 – 16:30
Maandag 30 december 09:00 – 21:00
Dinsdag 31 december   09:00 – 16:00

Waar?
Paul Roescher Megastore Apeldoorn (Vlijtseweg 196)
Paul Roescher Megastore Rijssen (Plaagslagen 2)