DEVENTER – Op het favoriete voetbaltijdstip van hoofdtrainer Jack de Gier (zondagmiddag om 14:30 uur) begint Go Ahead Eagles vandaag aan de tweede seizoenshelft. In De Adelaarshorst is dan Almere City FC de tegenstander, de derde ontmoeting met de Almeerders dit seizoen.

Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Go Ahead Eagles aantreedt tegen Almere City. Vorig jaar nam Jack de Gier het met zijn manschappen al twee keer op tegen zijn voormalig werkgever. Dat gebeurde beide keren in oktober. In de competitie eindigde het duel met Almere City FC in een 1-1 gelijkspel. Het doelpunt van Go Ahead Eagles kwam destijds op naam van Richard van der Venne. De middenvelder scoorde ook in het bekerduel met Almere City FC, dat met 1-3 werd gewonnen door Go Ahead Eagles. Naast Van der Venne wisten ook Sam Beukema en Adrian Edqvist (zijn eerste doelpunt in het shirt van Go Ahead Eagles) hun naam op het scorebord te zetten in het bekertreffen met de Almeerders.

Wout Droste, Donny van Iperen (beiden geblesseerd) en Maecky Ngombo (ziek) zijn zondagmiddag niet van de partij bij Go Ahead Eagles. Voor de wedstrijd van zondag zijn al ruim 8.200 kaarten verkocht! Scoor je tickets via deze link.

De wedstrijd is vanmiddag te beluisteren op Deventer radio 107.3 fm en te zien op FOX Sports 1