DEVENTER – Op zaterdag 18 januari was het zover; het team van SVOD Trampolinespringen vertrok met wat spanning in de benen naar Oss voor het NK Clubteams. Maureen Fredriks, Annemarie Veltman, Ise Jutten en Sterre Pinkster hadden zich in de plaatsingswedstrijden van de 3e divisie voorafgaand aan dit NK, weten te plaatsen met prima resultaten.

Tijdens het inspringen leken de zenuwen de dames parten te spelen en zag het er nog niet al te best uit, maar gelukkig kregen de meiden grip op de situatie en sprongen ze een prima voorronde.
Met nog 5 teams te gaan, stonden ze 5e in het klassement. En om door te gaan naar de finale was een plaats bij de eerste 5 noodzakelijk.
De spanning steeg dus opnieuw. Als een wonder eindigden de andere teams allemaal achter SVOD en was een plaats in de finale veroverd. Alle zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon en de meiden sprongen allemaal een prachtige finale sprong.
En daarvoor werden ze beloond! Een prachtige 3e plek inclusief medailles en beker. Trots en met heel veel energie vertrokken de meiden en al hun enthousiaste publiek weer richting Deventer en Bathmen.