DEVENTER – Honderden inwoners van de Vijfhoek hebben de weg naar sportschool Anytime Fitness gevonden. Nu, ruim 3,5 jaar na de opening, start eigenaar Richard Weiss een tweede vestiging in Winkelcentrum Keizerslanden. Vóór de opening kunnen klanten al kennismaken en flinke korting krijgen tijdens het zogenoemde VIP weekend.

 In september 2016 opende Richard Weiss zijn eerste sportschool in Winkelcentrum de Vijfhoek. ‘Ik koos voor de formule van Anytime Fitness, omdat het een sportschool is waar iedereen zich thuis voelt. Persoonlijk, betrokken, de kwalitatief beste lessen en apparatuur. En, 24 uur per dag open, zodat alle leden zelf kunnen bepalen wanneer ze willen trainen. Of dat nu voor het werk is, na een late dienst of op welk moment dan ook!’

Coachen en motiveren
Weiss helpt mensen graag bij het verleggen van grenzen. ‘Ik houd ervan om – samen met mijn team – mensen te coachen, te inspireren en te motiveren om hun doelen te bereiken.’ En dat doet hij vanaf medio maart in de tweede vestiging van Anytime Fitness in winkelcentrum Keizerslanden aan het Karel de Groteplein. Inwoners uit de wijken Diepenveen, Steenbrugge, Platvoet, Zandweerd en Borgele die naar het winkelcentrum komen om boodschappen te doen, kunnen hier vanaf half maart meteen terecht om te komen sporten.

VIP weekend
Mensen die alvast willen kennismaken met Anytime Fitness kunnen een kijkje nemen tijdens het zogenoemde VIP weekend op 7, 8 en 9 februari (vrijdag 17.00-21.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur). Het team is aanwezig voor rondleidingen en het beantwoorden van vragen. Lid worden tijdens dit weekend levert een mooie korting op.