dinsdag, 30 mei 2023

Vanaf heden een aangepaste coronadienstregeling bij Syntus

DEVENTER – Vanaf 14 april voeren Syntus Overijssel een speciale aangepaste dienstregeling vanwege het coronavirus. Het uitgangspunt van de nieuwe dienstregeling om vitale beroepsgroepen en reizigers die afhankelijk zijn van het OV tijdens de coronacrisis naar hun bestemming te kunnen blijven brengen.

Tot nu toe reden ze in deze reisgebieden met de bestaande dienstregelingspakketten en legden ze losse ritten in naar aanleiding van de behoefte van de reizigers die in deze gebieden nog van het OV gebruik maken. Omdat de landelijke maatregelen langer aanhouden, zijn ze in de afgelopen periode in overleg met hun opdrachtgevers hard bezig geweest met het opstellen van een geheel nieuwe dienstregeling die beter past bij de huidige situatie. De ritten zijn beter verspreid over de hele dag en er wordt rekening gehouden met belangrijke bestemmingen in het reisgebied en de 1,5 meter afstand maatregel.

Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 14 april geldt, vind je op www.keolis.nl/corona. De aanpaste dienstregeling is ten minste geldig t/m 9 mei 2020.

error: Content is protected !!