DEVENTER – Van der Linden Lingerie heeft zich aan deze tijd aangepast. Klanten kunnen veilig lingerie bij hun passen. Van dinsdag tot en met zaterdag staan zij voor u klaar. Ze garanderen 1 op 1 aandacht en adviseren met gepaste afstand.

Vanuit huis bestellen kan ook. Van der Linden Lingerie heeft een webshop geopend, waarin de nieuwste collecties kunnen worden gekocht. Woon je in Deventer? Dan bezorgen zij de bestelling dezelfde dag nog, persoonlijk tot aan de deur. Op die manier houden zij persoonlijk contact met hun klanten en dat wordt enorm gewaardeerd.

Voor een kijkje in de webshop ga naar www.vanderlindenlingerie.nl. Bellen kan ook op 0570-613414 of stuur een mail naar info@vanderlindenlingerie.nl.

Vorig artikelDeventer radio verzorgt iedere vrijdagochtend een extra corona-uitzending
Volgend artikelStichting Leergeld Deventer zorgt voor 600 laptops