dinsdag, 30 mei 2023

Al dagen werken verkeerslichten ‘s avonds in Deventer niet

DEVENTER – Maandagavond was het opnieuw raak. Aan het begin van de avondspits kwamen meldingen binnen over storingen bij verkeerslichten. Bij zeker tien kruispunten deden de lichten het urenlang niet.

De afgelopen dagen doen de verkeerslichten het in de avonduren niet bij meerdere kruispunten in de stad. Voor zover bekend zijn er nog geen ongevallen gebeurd.

Verschillende kruispunten
Zo was er een storing in de verkeerslichten rond winkelcentrum Boreel en het stationsgebied. Ook op de kruispunten Zweedsestraat-Siemelinksweg en Holterweg-Piet van Donkplein moesten automobilisten goed uitkijken vanwege defecte verkeerslichten.

Waarom de verkeerslichten al meerdere avonden niet werken, is niet bekend.

error: Content is protected !!