Afscheid nemen van een geliefde, dat kan maar één keer. In deze moeilijke periode laten wij ons daarom niet leiden door alles wat niet meer mag. Liever maken wij de vertaalslag van wat je zonder Corona gedaan zou hebben, naar wat er nu wel kan.

Met onze jarenlange ervaring en creativiteit helpen wij families zoeken naar een andere vorm van verbinding en nabijheid. Mensen zijn daardoor niet op afstand, maar anders dichtbij…

Na enige weken werken met ‘restricties’ blijkt dat nabestaanden het afscheid van hun dierbare juist als heel intiem hebben ervaren en dat veel mensen zich ondanks de fysieke afstand meer betrokken voelden.

Deze ‘nieuwe manier’ is anders, maar niet minder waardevol. De ‘beperkingen’ bieden juist ook ruimte voor nieuwe vormen van afscheid. Wij denken graag met u mee over een liefdevol afscheid, ook in deze heftige tijd.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

www.koolhofuitvaart.nl |  info@koolhofuitvaart.nl