DEVENTER – Al bijna 24 jaar presenteert Jeroen Schoppema dagelijks de ochtendshow van 06.00 t/m 09.00 uur op het lokale radiostation in Deventer. Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en Deventer komt hierin voorbij. Om nog meer nieuws uit de gemeente Deventer te brengen is de ochtendshow op zoek naar leuke onderwerpen gedurende de zomer.

Heb jij een leuke activiteit in Deventer en wil je die graag aan een groot publiek laten horen, laat dit dan weten. Jeroen en zijn team bellen jou dan in de ochtendshow zodat je het kan vertellen op de radio. Mail je naam en nieuwtje o.v.v. ochtendshow door naar redactie@deventerrtv.nl of app je activiteit naar de studio via 06-14040298.

Laat horen wat je doet via Deventer radio 107.3 fm.

Vorig artikelDeventer Buitensociëteit ook weer geopend!
Volgend artikelSallcon gaat verder als KonnecteD (video)