vrijdag, 12 juli 2024
FOTO: MBS

Stichting Matthäus Passion Bergkerk Deventer dankbaar voor donaties

FOTO: MBS

DEVENTER – De drie uitvoeringen van de Matthäus Passion in de Bergkerk gingen door de coronamaatregelen niet door. Kaarthouders konden kiezen: hun geld terug of het bedrag doneren. Het bedrag dat is gedoneerd gaat naar de musici, solisten, koren en dirigent.

Doneeractie
Door de coronamaatregelen was ook Matthäus Passion genoodzaakt om hun uitvoeringen af te lasten. De kaarthouders hadden de keuze om hun geld terug te krijgen of (een deel van) het bedrag te doneren. Een groot deel koos ervoor om het bedrag te doneren.

Door de coronamaatregelen lopen veel musici hun inkomsten mis. Zo ook de musici, solisten, koren en dirigent van Matthäus Passion. Er werd maar liefst €25.500 euro opgehaald wat verdeeld werd onder hen. De Stichting Matthäus Passion Bergkerk Deventer is alle donateurs heel dankbaar en vindt de bijdrage overweldigend. “Dit heeft ons ontroerd. We zijn ook blij met alle mooie, bemoedigende en hoopgevende woorden die we hebben ontvangen. Zoveel betrokkenheid voor alle musici!” Zo meldt voorzitter Henk Hengeveld 

Matthäus Passion Deventer meldt dat de organisatie van de uitvoeringen in 2021 alweer in de steigers staat.

Vorig artikelBrink Deventer fiets en scooter vrij tijdens 1e openingsdag horeca
Volgend artikelEigenaresse winkel in binnenstad betrapt inbrekers op heterdaad
error: Content is beschermd!!!