fbpx
zondag, 17 januari 2021

Summernights in de binnenstad begint op vrijdag 3 juli

DEVENTER – Hoewel een vakantie naar het buitenland niet onmogelijk is in deze tijd, is het op z’n minst verstandig om deze zomer gewoon in Nederland door te brengen. En hoewel geen plek ter wereld het schone Deventer kan evenaren, missen velen van ons de ontspannende sfeer van Zuid-Frankrijk, de gezelligheid aan de Spaanse Costa en het karakter van een Italiaans bergdorp. Om toch een beetje in de vakantiestemming te komen, organiseert Stichting Deventer Binnenstadsmanagement daarom drie sfeervolle thema-avonden in ons gezellige Deventer, genaamd Summer Nights.

Op vrijdag 3 juli is de kick-off met een heuse Franse avond. Tussen 18:00 en 22:00 uur staat de stad in het teken van Frankrijk, met Franse hapjes en drankjes op de terrassen, Franse muziek in de straten en op de pleinen en straatartiesten die het hart van menig francofiel sneller doen kloppen. De winkels zijn geopend tot 22:00 uur, om er een sfeervolle en gezellige koopavond van te maken.  

Op vrijdag 7 augustus trekt de Italiaanse driekleur door het hart van Deventer en wordt er een Italiaanse avond georganiseerd: eveneens met hapjes, drankjes, muziek en artiesten in de sfeer van het land. Op vrijdag 4 september staat het corazon van Deventer bol van het Spaans temperament: dan wordt namelijk een Spaanse avond georganiseerd. 

Alle Summer Nights zijn koopavonden en vinden plaats van 18:00 tot 22:00 uur. Op Facebook worden evenementen aangemaakt, waar de thema-avonden ook worden gepromoot.

error: Content is protected !!