fbpx
woensdag, 25 november 2020
ahead

Go Ahead Eagles trapt seizoen af met vier oefenduels in augustus

FOTO: Erik Pasman

DEVENTER – In aanloop naar het seizoen 2020/2021 speelt Go Ahead Eagles in augustus vier oefenwedstrijden tegen profclubs. Go Ahead Eagles speelt tegen Telstar, Jong FC Utrecht, Heracles Almelo en FC Twente.

De wedstrijd tegen Telstar begint op zondag 2 augustus om 14:30 uur en wordt live uitgezonden door FOX Sports. De toegankelijkheid van deze wedstrijd in De Adelaarshorst voor seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles wordt momenteel uitgebreid onderzocht.

Na de eerste oefenwedstrijd van het seizoen staan er voor het team van trainer Kees van Wonderen drie uitduels op het programma. Op zaterdag 8 augustus is Jong FC Utrecht om 14:00 uur de sparringpartner voor het team van trainer Kees van Wonderen. Het betreft twee wedstrijden van elk twee keer dertig minuten. De aftrap van het oefenduel bij Heracles Almelo vindt op zaterdag 15 augustus om 13:00 uur plaats. Het aanvangstijdstip van de wedstrijd FC Twente – Go Ahead Eagles is om 18:00 uur. 

Geen Uitsupporters

Op uitdrukkelijk verzoek van de KNVB, die de coronarichtlijnen van de landelijke overheid en het RIVM volgt, zijn de oefenduels die clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie spelen niet toegankelijk voor uitsupporters. 

error: Content is protected !!