DEVENTER – De mannen van Kippenhok zenden op vrijdag 7 augustus om 20:00 uur op haar sociale kanalen de vijfde aflevering van de talkshow ‘Café 1902 TV’ uit. De talkshow, waarvan er in totaal zes worden gemaakt, gaat over Go Ahead Eagles, haar supporters en alle andere (rand)zaken omtrent de Deventer voetbalclub.

Presentator Rob de Jong en side-kick Erik van Luttikhuizen nemen in de vijfde aflevering plaats aan de tafel met Alex Kroes, Robert Bugter, Bjorn Jansen en Thea Norder. De 45 minuten durende show is opgenomen op het Grote Kerkhof.

De productie van het programma ligt in handen van Damian Selhorst en Sybren Peerdeman van CreativeMouse. Op vrijdag 21 augustus is de laatste aflevering te zien. Over deze langere, speciale editie hoort u snel meer.

Aflevering 5:

https://www.youtube.com/watch?v=yTLjRpKT_kQ