DEVENTER – In 2020 is het 150 jaar geleden dat de NV Deventer Schouwburg werd gesticht aan het Grote Kerkhof in Deventer, 25 jaar geleden dat de huidige DS aan de Leeuwenbrug werd geopend én 10 jaar na de grote verbouwing. Genoeg redenen voor een reünie met alle leuke, bijzondere, gekke, gezellige en onvergetelijke collega’s van weleer.

Het lijkt ons leuk elkaar weer eens te zien, bij te praten, oude foto’s te bekijken, een drankje, herinneringen ophalen, gezelligheid en misschien zelfs een ouderwets goede na borrel. Ben je erbij?

Om het overzichtelijk te houden zijn alleen (oud) medewerkers welkom, drankjes etc. voor eigen rekening. De reunie stond gepland voor zondag 13 september 2020 maar het zijn bijzondere en onzekere tijden. Helaas hebben we moeten besluiten de reunie uit te stellen. We vinden het ongepast om in deze tijd met zoveel mensen bijeen te komen. Geen hand, knuffel of dikke zoenen, en continue die 1,5 meter dat is niet ons idee van een gezellig samenzijn. Het zou een teleurstelling kunnen worden en misschien voel je je er zelf ook wel helemaal niet prettig bij. De reunie wordt uitgesteld naar zondag 06-06-2021, same time, same place.

Heb je je nog niet aangemeld maar wil je wel graag komen dan kan je een bericht sturen aan reunieds@gmail.com