DEVENTER – De zomervakantie is voorbij. Speelotheek De Speelakker is weer geopend, wel in aangepaste vorm en met aangepaste openingstijden. Reserveer vooraf een tijdslot om speelgoed in te leveren en nieuw uit te zoeken. Via de website https://www.speelakkerdeventer.nl/corona-tijdslot-formulier/ kunt u een tijdslot reserveren om langs te komen. Zodra het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is (2 leden per tijdslot), zal het tijdslot niet meer te reserveren zijn.

Het lukt de speelotheek niet om op alle reguliere openingstijden voldoende vrijwilligers aanwezig te hebben, waardoor we noodgedwongen een aantal openingen gesloten moeten blijven. Heeft u nog een paar uurtjes per maand over om ons te komen helpen, dan stellen wij dat erg op prijs. Met 1 of 2 keer per maand een uur aanwezig zijn tijdens de opening van maandagavond of woensdagavond van 19.30-20.30 uur helpt u ons al. Heeft u interesse, stuur dan een mail naar speelakkerdeventer@gmail.com