DEVENTER – NPO Radio 2 steunt ook dit jaar de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september maken onze dj’s 100 uur radio voor KWF vanuit de NPO Radio 2 Collecte Drive-in.

Door het coronavirus gaan er dit jaar minder collectanten op pad. NPO Radio 2 biedt een helpende hand: donateurs kunnen nu naar de collectant komen bij de NPO Radio 2 Collecte Drive-in op parkeerplaats De Scheg in Deventer. Hun uitzendingen komen de hele week vanaf deze locatie.

Bij deze speciale drive-in kunnen luisteraars vanuit hun auto een donatie doen bij collectanten van KWF, maar ook artiesten en dj’s van NPO Radio 2 staan regelmatig aan het loket. Verder zijn er op het parkeerterrein optredens van artiesten als Chef’Special, Di-rect en Racoon. Ook voor die concerten hoeven de bezoekers hun auto niet te verlaten.

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in staat in Deventer bij sport- en belevingscentrum de Scheg