DEVENTER – De automobilist die gisteravond op een groepje jongeren inreed, was onder invloed van drugs. Bij het ongeluk raakten drie mensen gewond, twee auto’s en een aantal scooters raakten beschadigd. Of de man bewust op de groep inreed, is niet bekend.

Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur aan de Nering Bögelweg, op het bedrijvenpark langs de A1. Toen de politie aankwam lagen beschadigde scooters op de grond en twee auto’s waren beschadigd.

Een 19-jarige vrouw uit Deventer zat in één van de auto’s en raakte gewond aan haar nek. Een 17-jarige vrouw uit Deventer raakte gewond aan haar knie. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een 19-jarige vrouw uit Twello werd ter plekke behandeld.

Volgens getuigen zou een man met hoge snelheid zijn ingereden op een groepje jongeren. Daarbij werden scooters, een aantal jongeren en een auto geraakt. De politie kon al snel de Roemeen aanhouden. Volgens de politie was hij niet onder invloed van alcohol, maar wel van drugs. Er is een bloedproef afgenomen.

De politie doet onderzoek naar de verdere toedracht van het ongeluk. (Bron: RTV Oost)

Vorig artikelAuto slaat over de kop in Diepenveen
Volgend artikelJaarlijkse familie(mix) toernooi HSV The Eagles