DEVENTER – Binnenkort begint de Mode 10-daagse in Deventer! Van donderdag 24 september tot en met zaterdag 3 oktober organiseren meer dan 30 mode ondernemers uit de binnenstad, samen met de Stichting Deventer Binnenstadsmanagement (SDBM), een online modeshow die verspreid wordt over tien dagen. Na de geslaagde editie van afgelopen mei organiseren de binnenstadsondernemers voor de tweede keer deze creatieve en inspirerende modeshow, die geheel volgens RIVM-richtlijnen kan plaatsvinden.

Tijdens de Mode 10-daagse wordt de najaars- en wintercollecties van 10-tallen winkels gepresenteerd. De video’s gaan live op Facebook en op de website van de Mode 10-daagse: www.modeindeventer.nl. Waar de vorige keer alleen paspoppen werden gebruikt om de nieuwe collectie te showen, zijn het nu de ondernemers zelf die, begeleid door professionele modellen, laten zien wat ze dit najaar in huis hebben. De opnames worden gemaakt in de week van 7 tot 13 september.

Alle deelnemende winkels en SDBM werken nauw samen om de Modezondag in een andere vorm doorgang te geven. Samen hopen we op een mooi evenement dat net als de vorige keer een succes zal worden!