DEVENTER – Starten op de huizenmarkt is een grote stap in je leven. En bij het kopen van je eerste woning komt vaak meer kijken dan je denkt. Daarom maakt Helder het voor starters extra makkelijk. Wij hebben Start Helder: een pakket waarmee je veel kosten bespaart en waarbij tegelijk vrijwel alles geregeld is. Je hoeft alleen nog maar opzoek naar je droomhuis. En zelfs daar helpen we je bij.

De makelaars bij Helder kennen Deventer en omgeving als geen ander. Zij weten precies wat er te koop is en hebben de expertise in huis om een woning goed op waarde te schatten. Als je nog niet eerder een huis hebt gekocht, kan het woningaanbod en het proces van loven en bieden je makkelijk onzeker maken. Gelukkig vind je ons als ervaren makelaar aan je zijde. Zelf kun je je concentreren op het vinden van je ideale woning, wij helpen met alles wat erbij komt kijken.

‘Met Start Helder is zelfs onze notaris geregeld’

Start Helder pakket
Als je je huis of appartement eenmaal hebt gevonden, is er nog voldoende te regelen. Belangrijke documenten, kleine lettertjes, als je niet weet waar je op moet letten, zou je er nerveus van worden.

Bij Helder wijzen we je op alle belangrijke zaken, de noodzakelijke en de extra’s. Dat doen we in heldere taal, eerlijk en in jouw belang. En in ons Start Helder pakket is zelfs het bezoek aan de notaris inbegrepen.

Maar dat had je natuurlijk al verwacht…

Relaxed verhuizen
Misschien wel het spannendste moment na het kopen van je eerste woning: de verhuizing. Nog een paar uur tot je de lampen ophangt en op de bank ploft om te genieten van je nieuwe thuis.

Heerlijk relaxed, want met Start Helder is ook deze dag goed geregeld. ‘s Morgens haal je gewoon de ruime verhuisbus op die we voor je geregeld hebben. Een razend handige en grote bus die je gewoon met rijbewijs B mag besturen. Inladen en verhuizen maar!