HOLTEN – De Diepe Hel Holterbergloop, die op zondag 25 oktober a.s. zou worden georganiseerd, gaat niet door. De hardloopwedstrijd, die dit jaar voor de 33e keer zou worden gehouden, is afgelast vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus.

Heel erg jammer!

De Stichting Diepe Hel Holterbergloop, organisator van het evenement, betreurt het besluit enorm. De organisatie was afgelopen maanden positief gestemd en had een heel coronaplan klaarliggen voor de 33e editie. Door de aanhoudende dreiging van het coronavirus blijft echter onzeker of de hardloopwedstrijd en wandeltocht door kan gaan.

Pijn in ons hart hebben we dit besluit genomen
Voorzitter Hans Stokvis: “Met pijn in het hart hebben we dit besluit genomen. Voor alle betrokkenen is het een grote teleurstelling. Op dit moment vinden we het onverantwoord om over minder dan drie weken een evenement met ruim 2.000 deelnemers en tientallen vrijwilligers te laten plaatsvinden. We hebben de gezamenlijke verantwoordelijkheid om dit virus onder controle te krijgen. Dit is daarom de enige verantwoorde beslissing op dit moment. Wij hopen op ieders steun en begrip.” Het besluit is genomen naar aanleiding van de overheidsmaatregelen en intensief overleg met diverse instanties waaronder de gemeente Hellendoorn en de Veiligheidsregio

Mooi editie in 2021 

“Wij wensen iedereen veel sterkte in deze wereldwijd moeilijke periode en hopen iedereen volgend jaar te mogen begroeten in goede gezondheid. Blijf op de hoogte via de social media en website. Voor nu: sterkte, probeer zo fit mogelijk te blijven en zorg voor elkaar.”

Vorig artikelSpeelgoedmuseum Deventer organiseert uitverkoop
Volgend artikelBoreel spaarplaatjesboek overhandigd aan burgemeester Ron König