DEVENTER – Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober a.s. organiseert Speelgoedmuseum Deventer een eenmalige uitverkoop van alle artikelen uit de museumwinkel.

De voorraad van de museumwinkel moet op. Daarom organiseert Speelgoedmuseum Deventer in het eerste weekend van de herfstvakantie een grote uitverkoop van de winkelvoorraad. Het museum biedt, zolang de voorraad strekt, op alle artikelen uit het winkelassortiment 30% korting aan. Bezoekers zijn zaterdag 10 oktober 2020 welkom vanaf 11.00 uur. Vroege vogels hebben de meeste keus want alles moet weg! Het museum benadrukt dat het niet verkoop van collectie betreft.

Speelgoedmuseum Deventer zal in de zomer van 2021 de deuren weer openen voor het publiek. Voor de duur van de sluiting richt het Speelgoedmuseum, dat al sinds 1932 bestaat, zich op pop-up tentoonstellingen en acties in de stad. Vanaf dinsdag 10 november a.s. komt er een speelse tentoonstelling in Museum De Waag, als voorproefje van het nieuwe museum.

In het kort
Datum: zaterdag 10 + zondag 11 oktober 2020
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Waar: Brink 47, 7411 BV Deventer
Voor wie: Iedereen