DEVENTER – Op maandag 5 oktober 2020, omstreeks 17:45 uur, heeft er een beroving plaats gevonden bij de onderdoorgang van de Prinsenplaats naar de Roggestraat. Het slachtoffer die samen met een vriendin was is door twee verdachten met een wapen bedreigd. Het slachtoffer heeft goederen en geld af gestaan. De twee verdachten zijn weggerend in de richting van de Bergkerkplein, rotonde aan de Kazernestraat. Heeft u informatie?

Verdachte 1:
– Blanke man
– Lengte tussen de 185 cm en 190 cm
– Slank postuur
– Leeftijd ongeveer 20 jaar
– Zwarte bivakmuts
– Dikke zwarte jas
– Zwarte broek
– Zwarte schoenen
– Sprak gebrekkig Nederlands, buitenlands accent

Verdachte 2:
– Donkere huidskleur
– Lengte tussen de 185 cm en 190 cm
– Breed postuur
– Leeftijd ongeveer 20 jaar
– Zwarte bivakmuts
– Zwarte jas
– Zwarte broek