vrijdag, 30 september 2022

Zo verliep de Kinderboekenweek 2020

DEVENTER – Tijdens de Kinderboekenweek, die plaatsvond van 30 september tot en met 11 oktober, nam de Bibliotheek Deventer kinderen dit jaar mee terug in de tijd. Er werden allerlei activiteiten georganiseerd die in het teken stonden van de geschiedenis. Dit jaar was het motto van de Kinderboekenweek namelijk ‘En toen?’.

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, dat is wel gebleken, de bibliotheek was de plek om even terug in de tijd te gaan! Onder het motto En toen? Gingen ze terug in de tijd en brachten ze de geschiedenis tot leven. Er werden spannende verhalen van vroeger voor gelezen, en je kon jezelf  verkleden naar een ridder op het Middeleeuwse speelplein. Tot slot waren er workshops te volgen van je favoriete kinderboekenschrijver. Kortom het was een groot spektakel.

error: Content is protected !!