DEVENTER – Pieter Bouwma is met ingang van 20 oktober de nieuwe interim hoofdtrainer van Devinco. De voormalig hoofdtrainer wordt de opvolger van coach Tim van Huffelen, die vorige week opstapte. Devinco en Pieter Bouwma hebben een overeenstemming bereikt voor de periode tot en met 31 december 2020, wat de Technische Commissie en Pieter Bouwma de mogelijkheid geeft om zich te beraden op een vervolg na 31 december 2020.

“We zijn erg blij dat Pieter deze taak op zich wil nemen.  Hij is in onze ogen een meer dan uitstekende trainer”, aldus Albert-Jan Kooijman (voorzitter TC). Donderdag 22 oktober staat Bouwma voor het eerst als trainer voor de groep.

Devinco heeft met Pieter Bouwma de ambitie uitgesproken om Devinco te handhaven in de 2e klasse. Bestuur en Technische commissie zijn zeer content met het aanstellen van Pieter Bouwma