DEVENTER – Dat is precies wat ze bij Gotink Catering ook dachten. Daar zijn ze volop bezig met het maken van de lekkerste maaltijden. En dat verkoopt! Het lijkt zo eenvoudig, een karbonade in de pan, een beetje bloemkool afkoken en een paar aardappels erbij. Maar het is zo veel meer dan dat legt Roy Gotink uit: “je wilt blijven verrassen, dat houdt het leuk! Dus onze fanatieke koks proberen bijna wekelijks nieuwe gerechten uit” Laatst stond er bijvoorbeeld een herten stooflapje op het menu van echt Veluws wild en viel de ovenschotel met ananas en zuurkool erg in de smaak!

“Het lijkt wel of steeds meer mensen ons weten te vinden” zegt directeur Bert Gotink hierover “We hebben nog nooit zoveel maaltijden per week gekookt, het is ongelofelijk”. Dat vergde wel de nodige aanpassingen en investeringen in de keuken en er moest nieuw personeel worden aangenomen. “Maar nu staat er een fantastisch team die geweldig lekkere maaltijden maakt” zegt de trotse directeur.

Gotink breidt haar regio geleidelijk uit en probeert daardoor steeds meer mensen te laten genieten. Zelf kunt u de maaltijden nu goedkoop proeven: er is nu een actie van 3 koelversmaaltijden voor € 10,-.
Gotink Catering is te bereiken op 0570-626606 of kijk op www.gotink.nl

Vorig artikelDigitale coach houdt thuiszitters fit tijdens corona
Volgend artikelDiepenveen heeft weer een bloemenzaak