DIEPENVEEN – Jammer genoeg geen intocht maar wel een vétte Sinterklaasfilm in Diepenveen! Zeker 20 mensen in Diepenveen zijn al weken in voorbereiding om een mooie, spannende en hilarische film te maken over de avonturen van Sinterklaas in Diepenveen.

Want ook al is er geen intocht, natuurlijk komt Sinterklaas ook dit jaar naar Diepenveen om alle kinderen te verwennen met cadeaus, pepernoten en marsepein. De film zal zaterdag 28 november om 13 uur worden uitgezonden op de website van Dorpsplein Diepenveen: www.dorpspleindiepenveen.nl

Het belooft een hilarische en spannende film te worden van Sinterklaas en zijn Pieten in en rondom Diepenveen.

Want: heeft Wegwijspiet dit jaar wel het juiste adres doorgegeven en heeft Kadopiet wel genoeg kadootjes bij zich voor alle kinderen in Diepenveen ?

Wat het feest compleet maakt is dat er van 18 november tot 4 december een “Sinterklas-Letteractie” is bij de winkeliers in Diepenveen. Kinderen kunnen op zoek gaan naar letters in de etalages en mooie prijzen winnen. De uitslag van de letteractie is op 5 december bij Albert Heijn Middeldorp. Zeker 4 letters zullen te zien zijn in de Sinterklaasfilm; allemaal kijken dus !

Vorig artikelKunstcircuit herziet besluit tijdelijke sluiting
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Herberg