woensdag, 30 november 2022

Bibliotheken weer open voor uitleen, werken en studeren

DEVENTER – Vanaf vandaag, 19 november, is het weer mogelijk  om zonder afspraak naar de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Deventer te gaan voor het uitzoeken of inleveren van materialen. Ook werken, studeren en lezen in de bibliotheek is vanaf dat moment weer mogelijk.

Activiteiten in de bibliotheek zullen naar aanleiding van de versoepelingen langzaam worden opgestart. Op www.bibliotheekdeventer.nl/corona staat een compleet overzicht van wat er op dit moment wel en niet mogelijk is en welke maatregelen er zijn genomen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus.   

Afhaalservice eten en drinken bij biebcafés Oscar in de Bieb en Koek en Boek Keizerslanden  
Oscar en Koek en Boek zijn helaas gesloten. Wél kun je er wat te drinken of wat kleins te eten afhalen. Actuele informatie over Oscar vind je via www.instagram.com/oscarindebieb. Koek en Boek in Keizerslanden is open tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Keizerslanden.    

Boeken afhalen en online lezen  
Ook het afhalen van gereserveerde bibliotheekboeken op de verschillende vestigingen van de bibliotheek is nog steeds mogelijk. Op www.bibliotheekdeventer.nl/afhalen lees je er alles over. Op de pagina met openingstijden van de bibliotheek staan nu ook de rustige uren van iedere vestiging vermeld.    

Mensen die voorlopig liever niet in de bibliotheek komen kunnen gebruik maken van de online diensten, zoals het lenen van e-books, digitale luisterboeken en voorleesfilmpjes voor kinderen. Op www.bibliotheekdeventer.nl/onlinediensten staat een volledig overzicht.  

error: Content is protected !!