DEVENTER – Exclusief voor slechts € 5,- je auto laten wassen in Eagles-stijl en tegelijkertijd een Awayday-wedstrijdervaring beleven? Vrijdag 4 december is die mogelijkheid er voor seizoenkaarthouders tijdens de Awayday Carwash Drive-In bij Matz Carwash, dé voetbalwasstraat van Nederland!

Op de eerste vrijdag van december ademt alles aan de Hanzeweg 25-27 in Deventer rood en geel voor het creëren van een alternatief awayday-gevoel. Supporters ontvangen bij hun komst naar de wasstraat een rood-gele goodie bag en kunnen meedoen aan het invullen van de Eagles Toto voor Helmond Sport – Go Ahead Eagles, die op diezelfde avond wordt gespeeld. Verder is er onder meer een DJ aanwezig die tijdens het wassen van de auto’s voor de muzikale aankleding zorgt.

UNIEKE PRIJZEN
In een van de goodie bags zit een gouden ticket waaraan een unieke prijs is gekoppeld. Ook de winnaar van de Eagles Toto mag zich de gelukkige winnaar van een fantastische prijs noemen. Daar blijft het niet bij, want de auto met de meest rood-gele Eagles-uitstraling wordt eveneens beloond. Is jouw auto bijvoorbeeld voorzien van rood-gele bekleding? Of hangen er tientallen minikits of sjaals in je auto? De auto die wordt verkozen tot de rood-gele uitblinker van de avond, valt in de prijzen!

WASSTRAATTICKETS
Om aanwezig te kunnen zijn bij de Awayday Carwash Drive-In, dien je hier voorafgaand aan je komst voor € 5,- een ticket te bestellen. Er is van 18:00 tot 21:00 uur ruimte voor in totaal tweehonderd auto’s, verdeeld over drie verschillende tijdslots (18:00-19:00 uur, 19:00-20:00 uur en 20:00-21:00 uur). Per kaartje wordt € 2,50 gedoneerd aan een door Go Ahead Eagles en Matz Carwash nader te bepalen goed doel of maatschappelijk initiatief.

Go Ahead Eagles wil alle wasstraatbezoekers vriendelijk verzoeken om bij Matz Carwash de geldende coronamaatregelen in acht te nemen.  Zo is het niet toegestaan om je auto te verlaten en is het alleen mogelijk om in de auto te zitten met mensen uit je eigen huishouden.

Ga jij op 4 december voor goud (en rood-geel) in dé voetbalwasstraat van Nederland?
(Bron: GA-Egles.nl)

Vorig artikelTwintig nieuwe corona besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelDeventer binnenstad maakt zich op voor de decembermaand (video reportage)