zaterdag, 3 december 2022

Hoe ga ik om met het beeldscherm gebruik van mijn kind?

DEVENTER – Van ouders krijgt Tactus veel vragen als het gaat om beeldschermen. ‘Hoe maak ik goede afspraken?’, ‘Wanneer is gamen nog gezond?’ en ‘Hoeveel schermtijd is normaal?’. Daarom organiseert Tactus een online ouderavond over opvoeden van pubers en schermgebruik. Hoe doe je dit nu als opvoeder? En zijn jullie als gezin ‘Scherm de Baas’?!

Op dinsdag 8 december om 20.00 uur zijn alle ouders (en andere belangstellenden) uitgenodigd om digitaal aan te schuiven. In samenwerking met Helder Theater krijgen ouders een ludiek kijkje in de wereld van opvoeding van pubers en schermgebruik. Door herkenbare opvoeddillema’s uit te spelen laat Helder Theater zien dat ouders niet alleen staan in dit soort situaties. Ook komen jongeren aan het woord over beeldschermen. Wat doen zij eigenlijk online en hebben zij daar afspraken over?

Tussendoor zal een medewerker van Tactus informatie geven over beeldschermgebruik, tips geven en vragen beantwoorden van kijkers. Ook is de mogelijkheid om actief met te doen als kijker door online te reageren op vragen en stellingen. Aanmelden kan via www.tactus.nl/agenda of je kunt mailen naar schermdebaas@tactus.nl

error: Content is protected !!