DEVENTER – Er is veel gebeurd sinds de lancering van Deventer nieuwe eten bestelsite. Inmiddels staan er meer dan 30 restaurants online. Mis jij nog een restaurant? Tip het restaurant dan even. Restaurants kunnen zich gratis aanmelden bij Deventer-eet.nl. Ook restaurants die door de Corona crisis de deuren hebben moeten sluiten kunnen terecht op Deventer-eet.nl. Zo kunnen ze hun klanten blijven bedienen en het hoofd boven water houden.

De Deventenaar geeft om de lokale horeca! Dat blijkt. Men bestelt massaal op Deventer-eet.nl. De oprichters van Deventer-eet.nl zien het aantal bestellingen hard groeien. Als het zo doorgaat dan bestelt straks iedereen op de website. De grote winnaar is de restauranthouder en daarmee de eindgebruiker. Want wie wil nou niet dat al die prachtige Deventer restaurants blijven bestaan? Door de lage vaste kosten die Deventer-eet.nl rekent houden restauranthouders veel meer over voor topkwaliteit, leuke acties en kortingen. Dat verschil merk jij! Horeca ondernemers roepen daarom ook iedereen op om vanaf nu alleen nog eten te bestellen op Deventer-eet.nl.

“We gaan ons best doen om de zichtbaarheid van Deventer-eet.nl in de stad te vergroten. Je zult Deventer-eet.nl overal in het straatbeeld en online terugzien. Dit lokale initiatief scheelt ons al snel honderden euro’s per maand. Zo houden wij het hoofd boven water”, aldus een lokale horeca ondernemer.

Houd de Facebook en Instagram pagina van Deventer-eet.nl in de gaten voor gigantische acties. Ook rond de feestdagen! Pak direct €5,00 korting door je in te schrijven voor de nieuwsbrief op de website van Deventer-eet.nl.