DEVENTER – In het winkelcentrum van veel steden was het afgelopen weekend te druk. Coronaregels konden niet meer worden nageleefd. In Deventer heb je een goed alternatief. Je bestelt online en laat jouw aankoop gratis thuisbezorgen met Fietskoerier Deventer.

Op veel plaatsen werd afgelopen weekend opgeroepen om de binnenstad te mijden en werden winkels eerder gesloten. Dat gebeurde in Rotterdam, Eindhoven en dichter bij huis was het in Apeldoorn onverantwoord druk. In Deventer was het misschien niet zo druk als elders maar ook bij ons was het op veel plekken lastig om anderhalve meter afstand te houden.

Wil je deze drukte mijden en toch alle sint- en kerstaankopen in huis halen dan kun je natuurlijk online winkelen. Dat doen we massaal en gelukkig niet alleen bij de grote webwinkels. Jouw winkel in Deventer wordt ook gevonden omdat ze leuke dingen hebben en omdat je in deze tijden toch ook de lokale winkelier wilt ondersteunen. Je vindt al je lokale winkels op bezorgenindeventer.nl.

Lokaal online shoppen is extra interessant omdat je geen verzendkosten betaalt. Deze zijn helemaal gratis.