DIEPENVEEN – Ondanks het feit dat de Green-organisatie geen goedkeuring krijgt voor de ½ marathon van Diepenveen is er toch nog een mogelijkheid om deze loop te gaan doen, eventueel op de 3e kerstdag (27 december). Lopen en een goed doel steunen, is dat niet fantastisch zo rond de feestdagen, dit jaar. Hoe dit allemaal kan ga ik jou uitleggen.

Door een donatie te doen aan kika via onderstaande link. Je doet dan een donatie van 10 euro op naam van team Deventer. Zorg ervoor dat je je email adres achterlaat bij jouw donatie zodat wij contact met jou kunnen opnemen en jou de route te sturen en later de medaille. Wil je meer storten of wil je op een andere dag lopen, mag dat altijd.

Ik ga zondag de 27 december de route ook lopen maar loop deze dan in tegenstelde richting. Herkenbaar aan een mooie kika muts zal ik elke loper op de route die dag bedanken voor hun bijdrage aan kika. https://www.kikathlon.nl/steun op naam van Team Deventer