DEVENTER – De teststraat van Theo Rolvink biedt zeer gereduceerde tarieven aan voor ondernemers in Deventer. Voor slechts € 50,- kunnen werknemers een COVID-19 sneltest laten uitvoeren op de Koningsbergenstraat 6. Zij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en met door de overheid goedgekeurde antigen sneltesten. Binnen 15 minuten heeft u resultaat. Op deze manier kunnen werknemers direct weer aan de slag, zodra ze weten dat ze negatief zijn en hoeven ze niet 10 dagen in quarantaine.

Als één collega namelijk besmet is en je medewerkers tien dagen in quarantaine moeten, heeft dat direct effect op de bedrijfsvoering. Met de COVID-19 testen helpen ze medewerkers weer sneller aan het werk en verhogen ze de veiligheid op de werkvloer. Testen is een kritisch onderdeel van de bestrijding van de huidige pandemie. Dus heeft u iemand met corona gerelateerde klachten? Zijn uw medewerkers in contact geweest met corona geïnfecteerde mensen? Kies voor zekerheid en laat uw medewerkers testen. Ze komen ook graag bij u langs. De kosten zijn aftrekbaar.