WIJHE – Vier jaar geleden besloten Tim Olthof en Evert Brouwer om de krachten te bundelen. Tim had sinds 2013 zijn eigen klussenbedrijf en Evert al 20 jaar een bedrijf op het gebied van kozijnen, zowel houten als kunststof kozijnen.

Idee Bouw
Vier jaar geleden werd het idee opgepakt om samen als één bedrijf naar buiten te treden. We zijn nu met 5 man en nog steeds groeiende en altijd op zoek naar goede mensen. Onze hoofdmoot is kunststof kozijnen. We kopen deze in bij vaste leveranciers. Zo weten we in ieder geval dat we altijd kwaliteit hebben voor onze klanten. Wij leveren alle soorten kozijnen, maar voornamelijk Schüco kozijnen. Deze staan bekend om hun Duitse degelijkheid. Daarnaast kunnen we alle soorten kozijnen leveren; elk merk, zowel van kuststof als ook houten kozijnen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we thuis in het plaatsen van kunststof kozijnen. U krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op de geleverde kozijnen.

Werkwijze
Klanten hebben onze kozijnen vaak al bij iemand gezien en horen hoe wij met Idee Bouw te werk gaan. Allereerst komen wij vrijblijvend bij de mensen thuis om te horen wat zij graag willen. Daarna meten wij in om vervolgens een passende offerte te maken. Samen bespreken we de offerte en als de klant akkoord gaat plannen we een datum. We krijgen het afgelopen jaar ook erg veel subsidie energiebesparing eigen huis formulieren van de klant en daar helpen we ze mee die in te vullen met onze gegevens van de klus en handtekening. Zodat ze gebruik kunnen maken van de subsidieregeling.

Klussen
In elke dorp rondom Deventer hebben we kunststof kozijnen geplaatst en daar zijn we maar wat trots op. Soms rijd je langs een woning waar wij de kozijnen hebben geplaatst en dat geeft dan een extra goed gevoel. Helemaal als je dan later ook bij de buren de kozijnen mag plaatsen.

Idee Bouw | Tim Olsthof & Evert Brouwer
Handelsweg 34 | 8131 XX Wijhe

Evert: 06 40746467 | Tim: 06 14997423 | Mail: info@ideebouw.nl