DEVENTER – Kees Vierhouten is toegetreden tot de aandeelhouders van de Go Ahead Eagles Holding BV, het overkoepelende orgaan van Go Ahead Eagles. Vierhouten, eigenaar van de Vierhouten Groep en Jumper De diersuper, was hiervoor reeds als supporter en hoofdsponsor verbonden aan de club. Go Ahead Eagles is zeer verheugd dat het hoofdsponsorschap van Jumper De diersuper met vier jaar wordt verlengd.

Door de toetreding van Kees Vierhouten worden de belangen van Go Ahead Eagles als volgt verdeeld: 60% Alex Kroes, 30% Kees Vierhouten en 10% Hans de Vroome. Daarnaast heeft de Stichting Go Ahead Eagles/Betaald Voetbal Deventer nog altijd het ‘gouden aandeel’ in haar bezit. Hierin zijn de clubkleuren, locatie van het stadion, clubnaam en andere zaken die met de historische continuïteit van de club te maken hebben geborgen.