DEVENTER – De opruiming is begonnen. Helaas kunt u tot en met 9 februari Looijenga schoenen niet bezoeken maar via facebook, onze etalages en de advertentie in deze krant kunt u wel een keus maken. U kunt Looijenga schoenen bellen en dan bezorgen zij de schoenen bij u thuis. Voor specifieke vragen zijn zij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Maar de eerste weken blijven ze bezorgen, zoals u hieronder kunt lezen.

Wiebe Looijenga vertelt, “Zoals iedereen natuurlijk heeft meegekregen zijn schoenenwinkels t/m 9 februari gesloten. Dat betekent dat klanten ons even moet missen. Pedicuurafspraken zoals die zijn afgesproken gaan niet door tot die datum, en zullen opnieuw moeten worden ingepland. Als klanten willen overleggen met Roelien in verband met medisch pedicuren dan kan dat op telefoon nummer: 06-34482105.

Wat wel kan is schoenen bezorgen aan huis, en natuurlijk schoenen versturen. Mocht u een schoen hebben gezien op onze website in de advertentie in het Deventer Nieuws of in de etalage, dan kunnen we dat overleggen. `s Morgens, van maandag t/m zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 12.00 uur, 0570-613717, en natuurlijk kunt u een email sturen naar info@looijenga-schoenen.nl.” Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Vorig artikel25 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelKees Vierhouten nieuwe aandeelhouder GA Eagles en verlengt hoofdsponsorschap met vier jaar