In moderne gebouwen zit vaak veel glas en historische woningen zijn veelal niet goed geïsoleerd. Het is daardoor een hele kunst om een aangenaam woon- en werkklimaat te creëren. In de zomer is het al snel te warm en maken airco’s overuren, met een hoog energieverbruik en alle kosten van dien. In de winter is het niet makkelijk om grote ruimtes snel op temperatuur te krijgen en verliest een gebouw warmte via grote raampartijen. Climat Screen is een duurzame binnenzonwering oplossing dat zorgt voor een comfortabel klimaat en een fijne sfeer bij u thuis óf op uw werk.

Isolerende werking zorgt voor besparing op energiekosten
Zonnestraling heeft grote invloed op de temperatuur in uw woning of kantoorruimte. Standaard raamdecoratie zet zonnestralen om in warmte. Hierdoor stijgt de temperatuur in een ruimte. Climat Screen weerkaatst juist een groot gedeelte van de zonnestralen. Dit zorgt ervoor dat het woon-werkklimaat ook tijdens de warme zomermaanden optimaal is. In de wintermaanden biedt Climat Screen juist een hoge isolatiewaarde. Door de Climat Screens dicht te houden ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen de folie en het raam wat er voor zorgt dat de warmte binnen blijft. U komt dus altijd thuis in een comfortabel huis; of het buiten nu zomer of winter is. Bovendien verbruikt u minder energie en maakt u van uw huis een duurzaam huis.

Meer rust bij televisie kijken en geconcentreerd thuiswerken
Geniet van meer rust bij het kijken van uw favoriete televisieprogramma, op uw tablet of bij het thuiswerken achter de computer. Hinderlijke spiegelingen op televisie- en computerschermen behoren namelijk tot het verleden dankzij de toegepaste Glare Control-technologie.

Voor meer privacy en veiligheid
U ervaart thuis ook meer privacy. Vanuit uw eigen woonkamer, keuken of werkkamer behoudt u een goed en helder zicht naar buiten. Omgekeerd heeft u vanaf de straatkant minder last van inkijk. De binnenzonwering werkt dus preventief tegen inbraak.

Kijk op www.climatscreen.nl voor meer informatie of neem contact op via info@climatscreen.nl of 0570-760400.

Vorig artikelTwee nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelBos Bedden uit Nieuwleusen gaat On Tour! Matras en Boxspring service bij u aan huis