LETTELE – ‘Dat mensen onze zuivelproducten hartstikke lekker vinden, komt voor mij op de eerste plaats’ zegt Suzette Tieks. Samen met Berrie Klein Swormink runt ze een biologische boerderij met Brandrode runderen in Lettele. ‘Natuurlijk hechten we veel waarde aan de manier waarop onze producten tot stand komen. Een goed leven voor de dieren, werken met de natuur, en veel aandacht voor biodiversiteit zijn belangrijke punten in onze bedrijfsvoering.’

De Brandrode runderen grazen op diverse plekken in het landschap rond Deventer. Onder meer in de uiterwaarden van de IJssel en rond de Douwelerkolk.
Velen weten ook dat je in de boerderijwinkel van Klein Swormink terecht kunt voor een goed stukje biologisch vlees. Dat je er ook kaas en yoghurt van melk van de Brandrode runderen kunt kopen, is nog minder bekend. ‘Sinds kort verzuivelen we een deel van de melk. Via mond reclame horen steeds meer mensen dat in onze boerderijwinkel echt goede zuivel te koop is.’

Klein Swormink Rural Business

www.kleinswormink.nl

  • Assinksteeg 1
  • 7434 PR Lettele
  • 06-45252802 of 06 51199500