DEVENTER – Per 1 april 2021 zijn Simone Leukenhaus en Marion Rinkes de nieuwe eigenaren van ‘Mevrouw Noot’ in Deventer. Eind december is Agnes Aelbers, de huidige Mevrouw Noot, door de dames Leukenhaus en Rinkes benaderd. De vriendinnen wilden al lange tijd iets voor zichzelf beginnen en toen ze lazen dat Aelbers van Mevrouw Noot met pensioen ging, zijn ze het gesprek aangegaan. Er bleek een klik en de partijen zijn tot een overname gekomen. “Zo fijn dat deze enthousiaste dames mijn winkel, waar ik mijn ziel en zaligheid in heb gelegd, gaan overnemen! Ik heb er alle vertrouwen in!”, aldus Agnes Aelbers, de huidige Mevrouw Noot.

De hele maand maart werken Rinkes en Leukenhaus mee in de winkel en zal Agnes hen de fijne kneepjes van het vak leren. Tot Pasen blijft ze hen assisteren. Daarna zal de winkel een paar dagen sluiten en vanaf vrijdag 9 april staan de dames Rinkes en Leukenhaus voor u klaar in de winkel.

Mevrouw Noot blijft natuurlijk voor u dé winkel in Deventer en omstreken waar u terecht kunt voor al uw noten, zuidvruchten, superfood, chocolade en diverse leuke kadopakketten.

Simone Leukenhaus en Marion Rinkes ontvangen u graag in Mevrouw Noot, Engestraat 3 in Deventer.

Vorig artikelLekkere yoghurt en kaas van melk van Brandrode runderen’
Volgend artikelDeventer klungelt door met afvalinzameling