DEVENTER – Een prachtige single als opwarmer voor dit hopelijk goede jaar 2021. “I Always Remember Us This Ways”. De liefde wordt bezongen. Een liefde waarop de popmuziek natuurlijk voor een belangrijk deel draait. Samen met producer Raymond van der Vechte uit Raalte brengt Deventenaar Frank Blueka weer een verrassende single uit.

Hard aan het werk in het Oosten van het land. Singer/songwriter Frank Blueka samen met arrangeur- producer Raymond van der Vechte. De twee heren waren eerder al een samenwerking aan gegaan. De twee combineren Frank Blueka zijn akoestische sound met beats en een sferische flow. Zo ontstaat er een haast filmische verbreding van de akoestische sound waar Frank Blueka bekend om staat. Bij deze Lady Gaga cover bleven ze heel dicht bij het origineel. Echter de lage stem en het timbre van Frank Blueka geven een verrassende diepte aan de song. Vinden we in het origineel van Gaga vooral de vrouwelijke invalshoek van de song. Frank Blueka spiegelt artistiek het perspectief naar zijn eigen ervaringspunt. Dat maakt het persoonlijk en integer.

Ook in de bijbehorende clip op YouTube staat de liefde centraal. Het gaat om een retro-tekenfilm uit 1953, creatief in een moderne jas gestoken. Dank zijn de heren verschuldigd aan de originele tekenaar, de Parijzenaar en Fransman Jean-Claude Denis.

De single is te beluisteren op alle digitale platforms en via de website www.frankblueka.com. Frank Blueka is te volgen op Spotify, Facebook, Instagram en YouTube.