maandag, 3 oktober 2022

ZOALS JIJ. Een nieuw initiatief voor en door jonge vrouwen in Deventer

DEVENTER – Het doel is het verbinden van jonge vrouwen. Dit willen ze bereiken door het delen van oprechte en eerlijke verhalen waarin we onszelf en de ander kunnen herkennen.

Ben je een vrouw tussen de 20 en 35 jaar? Woon je in Deventer? En wil jij wat betekenen voor een tienermeisje uit Deventer? Word vrijwilliger bij ons!  
 
‘Zoals JIJ’ is een meiden maatjesproject bij jongerenorganisatie The Mall in Deventer. Het project is niet alleen uniek omdat het specifiek voor vrouwen en tienermeiden is, maar ook omdat tienermeiden zelf hun vrouw/maatje kunnen kiezen. Word je een maatje, dan kom je op onze website met een klein stukje van je persoonlijke verhaal.  

Met deze verhalen wil men aan meiden laten zien dat we niet perfect zijn en daarmee een ander geluid laten horen dan de perfectie die meiden tegenkomen op Instagram en andere sociale media.  
Als je wordt gekozen en er is een klik, dan trek je een jaar lang met elkaar op. Dit contact bestaat uit wekelijks online contact in de vorm van positieve appjes of een keer een leuk kaartje en daarnaast probeer je minstens één keer per maand met haar af te spreken. 

Word je hier enthousiast van? Of wil je meer informatie hebben over dit maatjesproject? Neem contact op met Joëlle Kooistra (jongerenwerker bij The Mall) mail naar deventer@zoalsjij.nl of bel/app naar 06-22815431. 

error: Content is protected !!