Deventer – Festival Hoogtevrees verhuist dit jaar op 9, 10 en 11 juli van het Worpplantsoen naar de Burgertuin. In omvang een maatje kleiner maar op sfeer en programma wordt zeker niets ingeleverd.

In het hart van Deventer, in de tuin van het Burgerweeshuis vindt van 9 t/m 11 juli het avontuurlijk muziekfestival ‘Hoogtevrees’ plaats. Lekker op een stoeltje in de bijzondere binnentuin genieten van heel veel bands, dj’s, een hapje en een drankje. Net als elk jaar wordt Hoogtevrees in combinatie met Deventer op Stelten georganiseerd.Het programma is inmiddels rond en bestaat uit bekende namen maar geeft ook alle ruimte aan nieuwe veelbelovende artiesten.

Het totale programma bestaat uit:
Vrijdag: Las Medicinas, The Avonden, Het Gezelschap

Zaterdag: Tim Knol (solo), Blue Crime, Miss Catharsis, YÏN YÏN, OOOSTBLOK

Zondag: Echo Beatty, Black Sea Dahu, Maurits Pauwels & De Benelux Calypsos,De Niemanders

,,Vanzelfsprekend houden we begin juli nog rekening met bepaalde restricties en veiligheidsmaatregelen. Zo kunnen er maximaal 100 mensen op 1,5 meter afstand in de tuin zitten en werken we met reserveringstickets.Hoogtevrees blijft ondanks deze aanpassing natuurlijk een gratis festival waar je in een relaxte sfeer kunt genieten en kennismaken met bijzondere muziek”, aldus de organisatie. 

Tickets: www.burgerweeshuis.nl