vrijdag, 27 januari 2023

Hemelvaart Parelroute fietstocht, fietsen langs de mooiste pareltjes

FOTO: Drtv (Wil Kanis)

DEVENTER – Uitgewandeld?! Op Hemelvaartsdag fiets je de vernieuwde Parelroute langs de mooiste pareltjes langs de IJssel, Voorster klei en de groene omgeving van Bussloo en Twello.

Tussen 08.00 en 13.00 kun je met de route van ongeveer 40 km van start gaan, met leuke tussenstops bij o.a. Meadow op het Deventer Stadsstrand, De Kribbe Wilp, Bakker Bril Voorst, Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, de Waardige Waard en de Buitenpost in Twello.

Speciaal op Hemelvaartsdag hebben bovenstaande horecazaken een leuke samenwerking bedacht. Bestel alvast online je voucher en neem deel aan de Hemelvaarts Parelroute Fietstocht 2021. Op 5 verschillende horecalocaties (tussenstops) kun je dit ticket éénmalig laten scannen voor wat lekkers, zoals een kop koffie, thee of handgemaakt ijsje. Elk tussenstop heeft iets leuks bedacht!

Je kunt bij elke horecazaak starten en bij elke horecazaak ligt een routekaart. De fietstocht duurt zonder tussenstops ongeveer 2 tot 2,5 uur.  Meer informatie op http://www.meadow-deventer.nl/parelroute

error: Content is protected !!