vrijdag, 29 maart 2024
DEVENTER, Stadium De Adelaarshorst, 02-05-2021 , season 2020 / 2021 , Dutch Keuken Kampioen Divisie. Final result 5-1, Helmond Sport player Karim Loukili (L) GA Eagles player Luuk Brouwers (r) during the match Go Ahead Eagles - Helmond Sport

Luuk Brouwers genomineerd voor verkiezing ‘Beste speler 4e periode’

FOTO: Erik Pasman

DEVENTER – Met 5 zeges uit 8 wedstrijden kan Go Ahead Eagles terugkijken op een goede serie. Het leverde naast een opmars op de ranglijst een voorlopige tweede plaats op in de vierde periode. Dat was niet in de laatste plaats te danken aan een uitblinkende Luuk Brouwers, die is genomineerd voor het Bronzen Kampioensschild van de 4e periode in de categorie ‘Beste Speler’.

Het is een mooie beloning voor de middenvelder, die het hele seizoen al geldt als één van de uitblinkers van de ploeg van Kees van Wonderen. Brouwers is vanaf de start van de competitie niet meer weg te denken uit de basiself en heeft zich ontwikkeld tot de kartrekker van het team. Met twee doelpunten en drie assists in de 4e periode bleek hij aanvallend ook nog eens een belangrijke schakel te zijn. 

Je kan Luuk helpen aan het Bronzen Kampioensschild door hier je stem uit te brengen. Op dinsdag 11 mei (17:00 uur) sluiten de stembussen. Zullen we naast Jay Gorter, Sam Beukema een Kees van Wonderen nog een winnaar van deze prestigieuze prijs in de gelederen hebben? 

Vorig artikelOntzettend mooi dat het op de laatste speeldag aankomt
Volgend artikelSmidsgang in de binnenstad fleurt weer op
error: Content is beschermd!!!