DEVENTER – Op zaterdag 12 en zondag 13 juni wordt dé Frituurloop van Deventer georganiseerd. Het te gek vette initiatief heb je misschien al in meerdere steden voorbij zien komen, maar nu komt de Frituurloop dus ook echt naar Deventer.

Steeds meer steden begonnen tijdens de coronacrisis kennis te maken met het fenomeen wandelend eten. Een uitgestippelde route langs aangesloten restaurants en cafés om kennis te maken met zowel de stad als eten.

Met deze loop is het niet veel anders. Voorafgaand aan de ronde krijg je een lijst met de aangesloten snackbars en eetgelegenheden. Bij iedere zaak krijg je een andere snack en drankje voor een lage prijs en een quizronde aan vragen. Uiteindelijk is het voor iedere deelnemer het doel om de jaarvoorraad frikandellen te winnen.

Ben jij dus een snack- en vooral frikandel liefhebber? Geef je op via www.defrituurloop.nl