DEVENTER – Silvia van Silvia’s Catering op Rolletjes organiseert op 20 juni 2021 een fiets puzzel-foodtocht. Een mooi uitje op Vaderdag voor het hele gezin. De start is vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur bij ‘t Hof van Colmschate aan de Holterweg te Colmschate, daar krijgt iedereen een tasje met een mooi deelnamebordje, een stempelkaart, een route met puzzelvragen en wat lekkers voor onderweg.

Dan gaat de route richting Bathmen door velden en bossen. De volgende stop is in de appelboomgaard van de Brandkoele aan de Brandkoeleweg. Daar staat de foodbus van Silvia’s Catering op Rolletjes met een broodje oer hamburger, deze kunt u opeten in de tuin op een picknickkleed of aan de picknicktafel. Als toetje haalt u een ijsje bij Paul van Gurp aan de Holterweg te Colmschate.

De route is ongeveer 20 km. Prijs is € 12.50 vanaf 7 jaar / € 6,50 van 4 jaar t/m 6 jaar en 0 t/m 3 jaar is gratis. Voor informatie en inschrijven zie onze site www.cateringoprolletjes.nl. Een mooi uitje op Vaderdag: wie gaot fietsen met z’n allen!