vrijdag, 27 januari 2023
FOTO: Drtv

‘Home Edition’ verlengd tot 31 juli 2021 in Deventer

DEVENTER – Wegens succes verlengd! Er is goed nieuws! De Avond4daagse – Home Edition wordt verlengd tot en met 31 juli 2021. Dat betekent dat je een maand langer de tijd hebt om (eindelijk met mooi weer) de Avond4daagse te lopen. Of wie weet, loop jij wel voor de tweede keer en verdien je dit jaar twee medailles.

Eigen routes
Na inschrijving kunnen je gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel je loopt. En verrast je onderweg met leuke berichten! 

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kun je wandelen tot 31 juli 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moet je de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen je zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken. 

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/deventer. 

Deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. En de welverdiende  ‘echte’ Avond4daagse medaille ontvang je automatisch. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.deventeravond4daagse.jimdofree.com  of www.avond4daagse.nl . 

error: Content is protected !!