DEVENTER – Online veilen is booming business en sinds enkele maanden worden ook de Deventer ondernemers in de gelegenheid gesteld om van dit verkoopkanaal gebruik te maken. Sinds enkele maanden heeft het pand aan de Maagdenburgstraat 5 in Deventer, waar voorheen Heineken gevestigd was, namelijk een nieuwe functie gekregen. Het zal de komende tijd gaan dienen als veilinglocatie met een oppervlakte van ruim 6000 vierkante meter. Online veilingplatform Onlineveilingmeester.nl, onderdeel van OVM | Group, heeft er in de afgelopen tijd al meerdere grote veilingen georganiseerd, waaronder diverse inbrengveilingen waarbij tientallen ondernemers en particulieren gezamenlijk hun (overtollige) goederen aan hebben geboden.

Nieuwe veilinglocatie creëert kansen voor ondernemers in Deventer
Naast het grote bereik welke in korte tijd gecreëerd kan worden, neemt een online veilingbedrijf de marketing én financiële afhandeling uit handen. Daarnaast ligt de meest recent in gebruik genomen locatie voor de Deventer ondernemers om de hoek, waardoor (overtollige) goederen, ook in grote getallen, snel en gemakkelijk verkocht kunnen worden. Brigitte Davids, commercieel directeur bij OVM | Group, licht toe: “door middel van de centraal gelegen locatie in Nederland hopen wij onze partners nog beter van dienst te kunnen zijn”.

E-commerce is in deze tijd niet meer weg te denken en door de voordelen welke het verkoopkanaal biedt ten opzichte van het beheren van bijvoorbeeld een eigen webshop, hebben veel ondernemers en particulieren besloten om over te gaan tot het online veilen van hun goederen via een online veilingplatform. Ook voor kleinere ondernemers of particulieren in de regio van Deventer, die door een gebrek aan capaciteit en/of kennis alleen offline de verkoop van hun goederen laten plaatsvinden, is de meest recent in gebruik genomen locatie door het online veilingbedrijf een kans om een extra inkomstenstroom te genereren.

“E-commerce is in deze tijd niet meer weg te denken”

Over het veilingplatform
Wanneer ondernemers te maken hebben met overtollige voorraden, bedrijfsinventaris of showroommodellen of op zoek zijn naar een extra verkoopkanaal, is het mogelijk om mee te doen met een van de inbrengveilingen georganiseerd door Onlineveilingmeester.nl. Ook particulieren kunnen meedoen met deze veilingen. Daarnaast organiseert het online veilingplatform doorlopend (zelfstandige) veilingen in opdracht van overheden, banken, curatoren, ondernemers en particulieren.

Het van oorsprong Groningse online veilingplatform valt onder de paraplu van OVM | Group en heeft naast de locatie in Deventer, twee locaties in Groningen en een in Heerenveen.  

Niet alleen voor ondernemers een aanwinst
Voor elke veiling worden er kijkdagen georganiseerd, zodat geïnteresseerden in de gelegenheid worden gesteld om de goederen in het echt te bekijken. Zo ook voor de veilingen waarvan de goederen op de locatie in Deventer staan. Een leuk evenement voor menig Nederlander. Zo lopen er naast veilingfanaten en handelaren, veel (beginnend) ondernemers en particulieren rond met het doel gezellig te struinen door de enorme diversiteit aan goederen, om er even op uit te gaan en een koopje te scoren.

Vorig artikelFeestelijke opening door burgemeester König van de Dementheek Bathmen
Volgend artikelDe fietsrondes van Battum gaan weer van start