DEVENTER – Deze zomer zal de Talentenklas Zomerweek plaatsvinden van 13 t/m 18 juli. Het Theaterschip organiseert de Talentenklas voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die ambitieus zijn en zich verder willen ontwikkelen onder professionele begeleiding. Deze Talentenklas werken wij samen met Theatermakerij uit Enschede. Een gehele week zullen deze jongeren slapen, eten en theater maken op locatie in Nijverdal onder professionele begeleiding. Op 18 juli is de presentatie te bezoeken in Nijverdal.

In deze Talentenklas Zomerweek onderzoeken we een week lang waar de talenten van de jongeren liggen door ze kennis te laten maken met verschillende spel- en maakvormen. De Talentenklas is opgezet voor jongeren uit Deventer en omstreken van 14 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen als speler/maker/performer en aangesloten zijn bij een theatergroep- of vereniging.

Dit project zal plaatsvinden in het Openluchttheater van Nijverdal. Op 18 juli is hier ook de presentatie te zien van de Talentenklas Zomerweek. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website. https://theaterschip.nl/evenementen/talentenklas-zomerweek/

Het gehele traject is Coronaproof en volgens de huidige maatregelen.