DEVENTER – Hoera! Op kindercentrum ’t Nestje in Deventer zijn ze weer blij met alle versoepelingen. Hierdoor hebben ze afgelopen week een mooi zomerfestival kunnen vieren samen met alle kinderen en ouders/verzorgers.

In de afgelopen coronatijd konden de overdrachten tussen ouders en pedagogisch medewerkers maar kort aan de deur gedaan worden. Door de versoepelingen bedacht het team dat een zomerfeestje wel weer leuk zou zijn om meer verbinding met elkaar te krijgen.

Er kwam een grote opkomst van ouders/verzorgers met kinderen. Er was een heus verkeersplein waar kinderen konden fietsen, wachten voor het stoplicht en zebrapad, ook konden ze geschminkt worden en waren er leuke spelletjes om te doen. Verder werden er gezonde hapjes door de kinderen gemaakt en konden ze springen op het springkussen.

Ouders hadden weer de mogelijkheid om er op uit te gaan met de kinderen, daarnaast bij te kletsen met andere ouders en meer tijd met de Pedagogisch medewerkers.

Het was een groot succes!